Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jacques Chirac il va sprijini pe Nicolas Sarkozy in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Presedintele francez in exercitiu, Jacques Chirac, si-a exprimat, luni, sprijinul pentru candidatul dreptei, Nicolas Sarkozy, pe care l-a incurajat in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale si l-a primit la Palatul Elysee, relateaza AFP.
"Presedintele Republicii l-a primit in aceasta dimineata pe Nicolas Sarkozy. El l-a felicitat calduros pentru rezultatele primului tur si l-a incurajat, asigurindu-l de sustinerea sa in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale", au declarat oficiali din anturajul lui Chirac.
In cel de-al doilea tur de scrutin, care va avea loc la 6 mai, Sarkozy se va confrunta cu socialista Segolene Royal.
Potrivit rezultatelor cvasidefinitive, Sarkozy, in virsta de 52 de ani, a obtinut 31,11 la suta din voturi, in timp ce Royal, in virsta de 53 de ani, a cistigat 25,84 de procente.
Chirac, care isi incheie mandatul luna viitoare, dupa 12 ani de guvernare, l-a sprijinit fara entuziasm pe Sarkozy in primul tur al alegerilor prezidentiale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii