Mergi la conţinutul principal

Iubitori de frumos ai Brăilei. Gospodari care și-au amenajat cu bun gust spațiile din zona locuințelor

Va fi o luptă seriosă şi costisitoare din partea autorităţilor locale, în cartiere, dar mai ales în jurul blocurilor, cu cei care  - având un tupeu teribil şi ideea preconcepută că spaţiile domeniului public (inclusiv trotuarele) le aparţin, pentru “amenajarea” a tot felul de împrejmuiri, grădini, grătare, parcări, ateliere, minisolarii, locuri de joacă pentru odrasle, depozitarea de vechituri etc, etc. Exemplificarea acestora ne-ar ocupa zeci de pagini, chiar dacă s-au declanşat acţiuni precum cele mai recente, în zona blocurilor turn de pe Șoseaua Vizirului.

Dar să vedem şi câteva aspecte pozitive, prin care tot mai mulţi brăileni şi-au amenajat spaţiile din jurul caselor sau lângă bloc aşa cum s-au priceput, ori apelând la specialişti. Rezultând ceva  foarte frumos sau dând utilitate estetică, chiar şi în cazul unor materiale ori obiecte banale. Aşa am întâlnit recent la câteva adrese, cum ar fi: Blocul V1 Vizirului, pe străzile Mihai Bravu şi Albă, bl. 7 de pe strada Industriei, ori bdul Al.I.Cuza. Oricine le poate urma exemplul! Iar noi vom prezenta sistematic aspecte nedorite sau  (“în oglindă”) , cu imagini “pro imaginea Brăilei”; inclusiv din domeniul comerţului, întreţinerii locuinţelor şi terenurilor, spaţiilor verzi, intervenţiilor  la reţelele de utilităţi publice etc.  

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro