Mergi la conţinutul principal

ISU Brăila coordonează acțiunile umanitare. Brăilenii care vor să ajute refugiații, îndemnați să sune la numărul 0731232773

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila este implicat în coordonarea, la nivel județean, a acțiunilor umanitare de ajutorare a refugiaților ucrainieni. Brăilenii care vor să își acorde sprijinul sunt îndemnați să sune la numărul 0731232773, astfel încât ajutoarele să ajungă acolo unde trebuie.

”Pentru ca acest ajutor să ajungă la fiecare beneficiar și mai mult, să se plieze pe nevoile lui, este nevoie din partea noastră, a tuturor, să lucrăm organizat și integrat, tocmai în ideea de a răspunde rapid și eficient solicitărilor de sprijin venite din partea cetățenilor ucrainieni.

Astfel, în vederea organizăriii eficiente și unitare a întregii misiuni umanitare, reprezentanții societății  civile care doresc sa sprijine această acțiune umanitară sunt rugați ca pentru moment să trimită intențiile  de sprijin la adresa de e-mail : umanitar.dsu@mai.gov.ro, astfel încât acestea sa fie colectate si centralizate la nivelul fiecarui județ.

Va informăm totodată că intențiile de ajutor pot fi comunicate la numărul de telefon operaționalizat în Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul ISU Brăila, respectiv 0731232773.

Ulterior, in funcție de solicitările primite, autoritățile vor contacta si direcționa, in cel mai scurt timp, persoanele care pot pune la dispoziție diferite tipuri de servicii.
De asemenea, cei care doresc să se alăture acestei nobile misiune, pot accesa platforma "Ucraina - Împreună ajutăm mai mult" disponibilă la acest link: https://bit.ly/3K1mb3s.

Facem un apel către cetățeni să utilizeze ca mijloc de comunicare numărul unic pentru apeluri de urgenta - 112  doar în situații de urgență  și nu pentru comunicarea intențiilor de sprijin umanitar”, a precizat Biroul de Presă al ISU Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro