Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Irina Tomuleanu, indisponibila doua luni

Interul brailean, Irina Tomuleanu, a devenit indisponibila pina la finalul returului dupa ce, in aceasta saptamina, a suferit o interventie chirurgicala la bratul drept. Handbalista care a marcat 50 de goluri pentru HC Dunarea in acest campionat a fost operata la spitalul Pantelimon din Bucuresti si timp de doua luni va trebui sa stea departe de suprafata de joc. Inlocuitoarea Irinei Tomuleanu pentru ultimele meciuri din retur ar putea fi Marcela Lupu, cea care practic a avut o evolutie foarte buna pe acest post, in partida cistigata de brailence in fata Astralului.
"Tomuleanu era accidentata de ceva timp si nu am vrut sa mai riscam asteptind finalul campionatului, pentru ca afectiunea de care suferea sa nu se agraveze. Ea a fost operata la bratul de aruncare si va sta ceva timp pe marginea terenului. Chiar daca se va recupera repede, tot va trebui sa treaca putin timp pentru a intra in forma, iar eu anticipez ca revenirea ei in partidele oficiale se va produce la inceputul campionatului urmator. Este o sansa pentru Lupu sa prinda primul sapte. Mie mi-a placut cum a jucat in partida cu Astralul si cred ca va confirma si in meciurile urmatoare" a declarat Puiu Vasile, directorul executiv al HC Dunarea.
Dupa meciul de pe teren propriu cu Astral Posta Cilnau, handbalistele brailene au primit citeva zile de odihna, iar de joi, 22 februarie, au reluat pregatirile in vederea partidei de la Deva.
In programul de antrenamente profesoara Alexandrina Soare are planificat si un meci amical cu buzoiencele.
Partida de verificare dintre HC Dunarea si Astral se va disputa simbata, de la ora 12.00 la Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii