Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iordania, afectata de furtuni de zapada

O puternica furtuna de zapada s-a abatut, joi, asupra capitalei iordaniene Amman si a majoritatii regiunilor regatului, provocind blocarea traficului rutier pe principalele artere de circulatie si inchiderea scolilor, relateaza AFP.
Scolile au fost inchise in capitala iordaniana si in orasele din nordul si vestul tarii, a anuntat Apararea Civila care a cerut populatiei sa fie vigilenta.
Caderile de zapada i-au luat prin suprindere pe iordanienii care se deplasau, joi, dimineata, spre locurile de munca, desi tara este afectata de conditii meteorologice nefavorabile incepind de marti.
Precipitatiile reprezinta, insa o binefacere pentru populatia din Iordania, unde majoritatea teritoriului este acoperit de desert, fiind unul dintre cele mai aride din lume.
Pe de alta parte, patru porturi egiptene de la Marea Rosie au fost inchise, joi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a declarat un oficial din cadrul Autoritatii porturilor de la Marea Rosie.
"Porturile Al-Zaitiya, Al-Adabiya si Port-Taoufik, situate la est de Cairo, precum si portul turistic Hourghada au fost inchise incepind cu ora 09.30 (11.30, ora Romaniei) din cauza valurilor care au atins patru metri inaltime si a vintului puternic", a declarat acesta.
Porturile vor fi redeschise imediat ce conditiile atmosferice se vor ameliora", a adaugat acesta sub protectia anonimatului.
Dupa valul de caldura care a adus temperaturi de pina la 31 de grade, Egiptul a intrat, incepind cu miercuri, intr-o depresiune atmosferica insotita de ploi si temperaturi scazute de pina la 16 grade.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii