Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionut Stoica a debutat cu dreptul la europenele de box pentru cadeti

In aceasta perioada, in Ungaria se deruleaza Campionatele Europene de box pentru cadeti, competitie la care participa si un reprezentant al clubului CSO Ianca, Ionut Stoica.
Elevul lui George Pertea a avut o evolutie foarte buna in primul meci, la categoria 60 kg si a fost declarat invingator in fata unui pugilist din Polonia.
Ieri, dupa-amiaza, Ionut Stoica urma sa evolueze in compania unui boxer foarte puternic din Rusia, intr-un meci in care recompensa era medalia de bronz.
Foarte fericit ca elevul sau a debutat cu dreptul, George Pertea a afirmat ca se asteapta la o medalie, dar nu exclude nici varianta cistigarii titlului continental: "Stoica s-a antrenat cu o mare ambitie in acest an si daca va fi sanatos eu cred ca are sanse chiar la medalia de aur. Examenul lui de maturitate urma sa se dea aseara in compania unui sportiv rus. Daca va trece de el nu cred ca il va mai putea opri cineva pina in finala".
Un alt pugilist de la CSO Ianca va intra de duminica viitoare in focurile examenelor internationale. Medaliatul cu bronz de la editia anterioara, Valentin Grama, este titularul lotului national al Romaniei, la categoria 51 kg, pentru Campionatele Europene de box pentru juniori. Obiectivul lui Grama pentru aceasta editie a europenelor este cel putin egalarea performantei din 2006.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii