Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionut Mihalcea a cucerit titlul national la 60 m garduri

Simbata si duminica, atletii juniori II braileni au participat la Campionatele Nationale ale aceastei categorii de virsta. La finalul competitiei s-au obtinut o medalie de aur si trei de argint.
Confirmind forma excelenta din acest an, in care a cistigat toate concursurile la care a participat, Ionut Mihalcea, sportiv cu dubla legitimare, LPS-CSM, si-a adjudecat titlul national in proba de 60 m garduri, timpul realizat de el fiind 8:26 secunde. Elevul profesorului Mihail Dumitru a fost urmat indeaproape de colegul lui de grupa si de club, Alexandru Anton. Un alt atlet brailean, Ionut Iorga, a fost la un pas de a completa podiumul, insa la finalul cursei de garduri el a ocupat pozitia a patra.
Dupa ce a concurat la 60 m garduri, Ionut Mihalcea a participat si la saritura in lungime, proba la care s-au inscris peste 20 de sportivi. Si de data aceasta braileanul a avut o comportare buna, reusind sa-si treaca in cont medalia de argint.
Tot argint a cucerit la 60 m garduri fete si Nadia Ilasc, sportiva pregatita de profesoara Sica Lazar. La un pas de podium a fost Raisa Matei, de la grupa antrenorului Fanel Ionescu. Matei a avut o evolutie buna, a fost in carti pentru o medalie, insa in final a trecut a patra linia de sosire.
"Am obtinut rezultate foarte bune la nationalele de juniori II, o medalie de aur si trei de argint, toti incheind probele la care au participat cu recorduri personale. Sportivii care au avut ca obiectiv clasarea pe podium au fost in grafic, iar ceilalti s-au acomodat cu atmosfera de concurs la aceasta categorie de virsta", a declarat profesorul Mihail Dumitru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii