Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ion Balaur a revenit la Braila

Lucrurile par a lua o intorsatura buna de saptamina viitoare pentru echipa fanion a orasului Braila. Asa cum anticipam cu o luna in urma, functia de antrenor principal la CF Braila va fi preluata de Ion Balaur. Oficialii braileni au fost extrem de prudenti in declaratii, dar e de notorietate ca la fosta Dacia si actuala CF Braila secretele au fost si sint litera de lege.
Prin investigatii proprii am aflat ca luni dupa amiaza la Braila urma sa ajunga Ion Balaur pentru a discuta despre o posibila revenire a tehnicianului de la Gloria Bistrita pe malul Dunarii.
Balaur a sosit luni, asa cum promisese, s-a inteles cu cei care conduc destinele formatiei brailene si apoi a confirmat ca incepind de luni, 18 septembrie, va antrena pe CF Braila.
"Nu pot sa spun multe lucruri deocamdata, ci doar ca i-am urmarit pe braileni la Otopeni. Concluzia, lotul echipei CF Braila este cam subtire. Sper sa pot aduce cit mai repede trei-patru jucatori pentru posturile deficitare. Trebuie insa sa actionam foarte repede in acest sens si apoi cu siguranta vor veni si rezultatele favorabile", a declarat Ion Balaur.
Noul tehnician al echipei CF Braila a mai adaugat ca din cauza unor probleme pe care le mai are de rezolvat la Bistrita nu poate sa faca deplasarea la meciul de cupa de la Tulcea si nici la cel de simbata din campionat.
Ion Balaur a fost la cirma Daciei Unirea in urma cu trei sezoane, dar a plecat la finalul turului. Predecesorul sau Ionel Iuga a reusit sa mentina Dacia pe podium, asa cum o preluase, iar la finalul campionatului formatia braileana a ocupat cel mai bun loc de la revenirea ei in Divizia B, locul al treilea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii