Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Investitiile israeliene in Romania includ si fotbalisti pentru Liga I

Cotidianul Haaretz a scris ca aparitia jucatorilor din Israel In Liga I este strins legata de implicarea din ce In ce mai mare a oamenilor de afaceri israelieni In fotbalul romanesc, scopul investitorilor fiind acela de a obtine "accesul spre coridoarele puterii".
"Oamenii de afaceri din Israel au Inteles ca fotbalul este un bun mijloc de a-si promova afacerile", spune Yaakov Zeltzman, un israelian care deruleaza afaceri la Bucuresti. "Ei investesc multi bani si primesc In schimb acces spre coridoarele puterii", a adaugat el.
Haaretz noteaza ca sponsorii israelieni pe care i-a contactat doresc sa ramina anonimi, considerind ca publicitatea ar putea avea un efect negativ asupra afacerilor lor. "Faptul ca jucatorii israelieni au Inceput sa vina In Romania este strins legat de cresterea implicarii noastre In fotbal", a spus unul dintre investitori.
In acest moment, In Liga I evolueaza doi fotbalisti israelieni, Klemi Saban la Steaua si Kobi Nachteiler la FC Vaslui. Un al treilea, mijlocasul Manor Hassan, fost jucator la Hapoel Petah Tikva, este In negocieri cu Otelul Galati, scrie Haaretz.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii