Mergi la conţinutul principal

Investitii de peste 650.000 euro la Spitalul de Psihiatrie

La Spitalul de Psihiatrie "Sf. Pantelimon" se fac lucrari de modernizare si reabilitare printr-un Program Phare de 659.532,65 euro, din care contributia Uniunii Europene este de 579.975 euro.
Obiectivele proiectului pentru pavilionul central constau in consolidarea constructiei si amenajarea de saloane la parter si etaj pentru barbati si femei, cu toate spatiile necesare: grupuri sanitare la fiecare nivel, spatii pentru activitatea zilnica, cabinete medicale, laboratoare de analize medicale, de radiologie si imagistica, vestiare pentru personal. Pentru pavilionul administrativ, obiectivele proiectului vizeaza consolidarea constructiei si amenajarea de compartimente functionale cu spatii anexa necesare: grupuri sanitare, spatii pentru activitatea zilnica necesare personalului care asigura buna functionare a spitalului. "Scopul proiectului a fost reabilitarea celor doua pavilioane ale spitalului “Sf. Pantelimon”, iar beneficiarii sint bolnavii asistati care prezinta afectiuni psihice grave, precum si angajatii care beneficiaza de conditii de munca mai bune", se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis, ieri, la redactie. Prin implementarea acestui proiect se urmareste consolidarea cladirii spitalului "Sf. Pantelimon", cladire de patrimoniu, precum si imbunatatirea conditiilor de spitalizare pentru asistatii psihic internati in spital si imbunatatirea serviciilor medicale si a conditiilor de munca ale personalului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu