Mergi la conţinutul principal

Investiții noi în piețele din Brăila

* cu asta se laudă directorul SC APT Brăila, Meluța Drăguț, care ne-a informat că societatea pe care o conduce a reușit să achiziționeze vitrine moderne în hala din Piața Mare, dar și tarabe noi în Piața Viziru * potrivit acesteia, mobilierul nou a fost deja montat și pus în funcțiune încă din luna aprilie

 

Conducerea SC Administrația Piețelor și Târgurilor (APT) SA Brăila ne-a informat, recent, că s-au făcut câteva modernizări în piețele din oraș. Mai precis, directorul SC APT, Meluța Drăguț, ne-a precizat că a reușit să achițizioneze și că deja s-au montat și au fost puse în funcțiune încă din luna aprilie, vitrine moderne în hala de la Piața Mare, dar și tarabe noi în Piața Viziru.

”Am înnoit toate vitrinele în Piața Mare și am schimbat tarabele la Piața Pistruiatu, în Radu Negru - Viziru, sau Piața Viziru, cum mai este cunoscută. Toate piesele de mobilier sunt deja pe poziții. Acestea arată așa cum sunt și tarabele din Piața Mare sau din Piața Concordia. În cazul tarabelor, s-a mers pe aceeași nuanță: verde”, a declarat directorul.

Meluța Drăguț ne-a trimis și câteva fotografii, încântată de modul în care se prezintă noul mobilier din piețe.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro