Mergi la conţinutul principal

Investiții în cimitirele din Brăila în 2022

* primarul Marian Dragomir a precizat că se vor face mai multe alei în cimitirele din Brăila, dar și reabilitări, inclusiv la capele * în acest context, edilul-șef a punctat că ia în calcul și montarea de camere video în anumite zone, având în vedere că există furturi și acte de vandalism în cimitire * Dragomir i-a criticat pe cei care recurg la astfel de acțiuni

 

Primarul Marian Dragomir a vorbit recent despre planurile administrației pentru ”schimbarea la față” a cimitirelor din Brăila în 2022. Acesta a afirmat că fondurile previzionate pentru cimitire în acest an sunt duble față de anii precedeți, în special pentru că brăilenii au semnalat că nu sunt mulțumiți de felul în care arată locurile unde se odihnesc cei decedați. Dragomir a punctat că vor fi realizate mai multe alei în cimitire, dar și reabilitări ale capelelor.

”A fost nevoie ca și zona aceasta să primească investiții suplimentare pentru a avea condiții, să spunem așa, normale atunci când mergi la anumite sărbători sau aprinzi o lumânare la cei care nu mai sunt astăzi cu noi. Au fost și sesizări din partea cetățenilor, dar am văzut cu ochii mei și de asta am considerat că trebuie să investim mai mult. Noi am făcut și anii trecuți anumite alei principale în cimitire. Dar acum intrăm și mai mult și vom face mai multe alei. Vom moderniza zonele acestea. Inclusiv capelele de depunere ale celor decedați”, a declarat Dragomir.

Cât despre hoții din cimitire sau cei care comit acte de vandalism, primarul Marian Dragomir a avut un mesaj destul de critic și a adăugat că încearcă să le oprească elanul prin montarea de camere video în anumite zone.

”Se prevăd și astfel de camere video în zonele respective. Dar este trist. Cel mai trist lucru este să furi din cimitire. Este inexplicabil. Oamenii aceștia nu pot fi înțeleși. Pot fura, hai să zicem, de oriunde, dar din cimitir?! Doamne Ferește! Nici măcar lipsă de educație nu putem spune că este. E ceva de neimaginat!”, a conchis edilul-șef.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro