Mergi la conţinutul principal

Introducerea sensului unic de circulatie in Piata Traian a fost o greseala

Presedintele PNG, Ionel Alexandru, este de parere ca introducerea sensului unic de circulatie pe Calea Calarasilor, intre Piata Traian si B-dul Independentei, a fost o mare greseala. El spune ca acest lucru provoaca grave perturbari, mai ales cetatenilor care locuiesc in Centrul Vechi al orasului sau celor care muncesc in zona portului. Astfel pentru a ajunge de la serviciu acasa, oamenii care au domiciliul in Viziru sau Radu Negru sint nevoiti sa mearga pina la B-dul Independentei pentru a se putea urca intr-un mijloc de transport in comun. Ionel Alexandru are si o propunere pentru a-i scuti pe cei care isi au locurile de munca in zona Piata Traian de drumul pina la B-dul Independentei, si anume introducerea circulatiei in ambele sensuri, dar numai pentru autobuze si microbuze.
"Autobuzele 10, 2, 4 si microbuzele ar trebui sa circule in ambele sensuri. Avem partea stinga a carosabilului blocata de parcari, strada este ingusta, noi avem nevoie de parcari pe sosea? Nu se poate sa pierdem din terenul rutier si sa obligam atita lume sa mearga cu ochii in soare pe strada Mihai Eminescu pina la B-dul Independentei. Am intilnit cazuri cind oamenii iau trei mijloace de transport in comun pentru a ajunge acasa, din zona Centrului Vechi pina in Radu Negru sau Viziru. Sa ocoleasca jumatate de oras pentru a se intoarce acasa, de la servici", a precizat liderul PNG.
Ionel Alexandru a dat ca exemplu orasul vecin, Galati, unde desi este sens unic de circulatie pe strada Domneasca, totusi pentru mijloacele de transport in comun este permisa circulatia in ambele sensuri, astfel incit cetatenii sa poata ajunge cu autobuzul acolo unde au nevoie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu