Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A intrat in vigoare noua clasificatie bugetara

Incepind cu 1 ianuarie 2006, a intrat in vigoare noua clasificatie bugetara, aprobata prin Ordinul Ministrului Finantelor Publice nr. 1954/2005.
Modificarea clasificatiei bugetare are drept consecinta si modificarea codurilor IBAN ale conturilor de venituri bugetare deschise in trezoreriile statului, in care contribuabilii isi achita obligatiile bugetare.
Codurile IBAN aferente conturilor de venituri bugetare in care se achita, incepind cu 1 ianuarie 2006, impozitele, taxele, contributiile si alte sume datorate bugetului general consolidat sint publicate pe pagina de web a Ministerului Finantelor Publice la adresa: www.mfinante.ro/Portal ANAF/Asistenta Contribuabililor.
Totodata, acestea pot fi consultate la sediul fiecarei trezorerii operative unde au fost afisate, precum si la societatile de credit la care contribuabilii isi au deschise conturile bancare.
De asemenea, programul de asistenta pentru completarea ordinului de plata pentru trezorerii (OPT) a fost modificat si publicat pe pagina de web a Ministerului Finantelor Publice. Noul program tipareste pe toate ordinele de plata (OPT) coduri de bare bidimensionale. Programul de asistenta care tipareste OPT cu coduri de bare utilizeaza noile IBAN-uri, fiind valid incepind cu 1 ianuarie 2006.
Incepind cu aceeasi data, este obligatoriu ca OPT-urile sa contina coduri de bare (cu exceptia celor completate manual).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii