Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A intrat cu masina-n stilp

Doi braileni implicati azi-noapte intr-un accident de circulatie au scapat cu citeva zgirieturi si rani minore, dupa ce masina in care se aflau s-a lovit de un stilp. Soferul, G.Ioan Alexandru, de 26 de ani, din Iasi, care a iesit nevatamat din aceasta incercare, sustine ca a pierdut controlul volanului, dupa ce a incercat sa depaseasca un biciclist.
Totul s-a petrecut in noaptea de luni, spre marti, pe o ploaie mocaneasca, pe raza localitatii brailene Movila Miresii, intr-o portiune de drum cu piatra cubica. Soferul autoturismului, ce venea dinspre Braila, a incercat sa depaseasca un biciclist, cind a simtit ca pierde controlul volanului si a fost aruncat pe contrasens, direct intr-un stilp de pe marginea drumului. In urma impactului, masina s-a indoit in jurul stilpului, iar pasagerii din dreapta, Nicolae T. (25 de ani) si Mihai Corneliu D. (24 de ani), ambii din Iasi, au fost usor raniti. "Nu s-a intimplat mare lucru. Mergeam catre Rimnicu-Sarat, nu aveam cine stie ce viteza, pentru ca am intrat pe portiunea asta de macadam si, in plus, ploua. Am intrat in depasire, pentru ca aveam in fata mea un biciclist, dupa care am simtit ca pierd controlul volanului si m-am dus direct in stilp. Doi pasageri din masina au fost usor loviti, dar nu este nimic grav, iar biciclistul nu a patit nimic, si-a vazut de drum. Eu nu am nimic", ne-a spus conducatorul auto.
"Primele cercetari indica faptul ca accidentul s-a intimplat din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Conducatorul auto venea dinspre Braila, iar cind a intrat in Movila Miresii, pe portiunea cu piatra cubica, aceasta fiind umeda, din cauza ploii, a derapat si a intrat pe contrasens, izbindu-se de un stilp. In urma impactului au rezultat doua victime, care au fost transportate cu Salvarea la Spitalul Judetean Braila", ne-a spus agent sef principal Dobre Mocanu, din cadrul Politiei Rutiere Braila. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si i s-au recoltat probe biologice de singe, pentru stabilirea gradului de alcoolemie. In cauza s-a Intocmit dosar penal.
Localnicii spun ca portiunea de drum pavata cu piatra cubica este foarte periculoasa, si ori de cite ori ploua sau este polei, soferii derapeaza, uneori avind loc accidente grave.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii