Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Intilnire presedinte-premier pentru discutii pe tema nominalizarii Noricai Nicolai

Intilnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu a inceput simbata, la ora 16.00 si a durat 30 de minute au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.
Intilnirea a avut loc la una dintre vilele din complexul Lac, au precizat sursele citate.
Presedintele si premierul au decis sa se intilnesca in cursul dupa-amiezii de simbata pentru a discuta despre cazul Noricai Nicolai, intilnirea fiind confirmata de purtatorii de cuvint ai celor institutii.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a anuntat, vineri seara, ca nu renunta la nominalizarea pentru functia de ministru al Justitiei si l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu de comportament nedemn pentru un barbat si abuziv pentru un sef de stat.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca nu o va numi niciodata pe Norica Nicolai in functia de ministru al Justitiei, precizind insa ca daca nominalizarea va fi trecuta prin Parlament, iar Legislativul este de acord, va fi nevoit sa semneze decretul de numire.
Anterior acestei declaratii, Presedintia a dat publicitatii un comunicat conform caruia seful statului sustine ca Norica Nicolai nu indeplineste criteriile legale pentru functia de ministru al Justitiei, invocind fapte din activitatea sa de procuror, pe care el le-a analizat dupa ce a solicitat in scris Parchetului ICCJ sa-i puna la dispozitie mapa profesionala a acesteia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii