1. Automotiveaza-te pentru reusita constientizindu-ti atuurile;
2. Cam cu o ora inainte de a pleca spre interviu, maninca, dar putin si necondimentat si bea ceva neacidulat
3. Sa iti imprimi o tinuta ingrijita (fetele cu parul strins, sobru, machiaj discret, parfumat moderat, manichiura proaspata, nemirosind a tutun, iar baietii cu parul tuns scurt, fara a se da cu apa de toaleta sau cu after-shave, nemirosind a tutun)
4. Sa te imbraci clasic si adecvat (culori simple si nu pronuntate, fara prea multe accesorii, fara ochelari de soare, fara bluze sau tricouri mulate pe corp, cit mai elegant si mai rafinat)
5. Deplaseaza-te din timp, astfel incit sa ajungi cam cu 15 minute inainte de ora stabilita (intirzierea candidatului reprezinta un semn de neincredere si o bila neagra in evaluare)
6. Concurenta - vei supravietui, mai ales in conditiile unei societati sufocate de nepotism, pilaraie, numai daca stii in sensul onest al cuvintului sa ataci
7. Exploatare - vei supravietui, mai ales in conditiile unui capitalism salbatico-mitocanesc, numai daca stii sa te aperi
8. Tonalitatea vocii nu ar trebui sa fie nici prea joasa (atunci vei dovedi ca ai emotii si nu poti sa faci fata unor situatii mai dificile) dar nici prea ridicata (atunci va fi doar un semn al nepolitetii)
9. Fii calm(a) atunci cind raspunzi la intrebare fiind la obiect si fara bilbiiala (dovedeste ca esti sigur(a) pe tine in orice situatie)
10. Fii politicos(oasa) si arata-i respect angajatorului chiar si atunci cind interviul a luat sfirsit. Multumeste-i pentru timpul acordat.
Urmind acesti pasi poti fi sigur(a) ca ai lasat o impresie deosebita si ca ai sanse mare sa-ti intreci contracandidatii.