Mergi la conţinutul principal
Astăzi, de la 13.00

Interviu cu solistul Mihai Constandache

* evenimentul are loc la Galeria Violon d’Ingres a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și  poate fi urmărit  pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Brăila

 

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație) continuă seria "Interviurilor Centrului", manifestări ce au ca scop valorificarea și promovarea folclorului autentic și a valorilor culturale românești. De data aceasta, Centrul de Creație oferă publicului un interviu de excepție, cu nimeni altul decât solistul de muzica populară Mihai Constandache, cel ce își poartă cu mândrie portul tradițional din zona Brăilei și care face cinste folclorului românesc.

"Cu o dublă pasiune, atât pentru muzica populară cât și pentru gastronomie, Mihai Constandache a aflat secretul succesului și merge pe acest drum, înzestrat cu  o voce caldă, plină de temperament, cu un stil propriu, inconfundabil, cât și cu un talent deosebit, acela de a da naștere preparatelor alese care fac parte din viața sa de zi cu zi", precizează, într-un comunicat, organizatorii evenimentului.

Evenimentul "Interviurile Centrului" are loc la Galeria Violon d’Ingres a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și  poate fi urmărit  pe pagina de Facebook: Centrul.de.Creatie.Brăila, în ziua de joi, 17 martie 2022, începând cu ora 13.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro