Mergi la conţinutul principal

Intervenţii după ureche, pe un bulevard foarte circulat al Brăilei

• intersecţia bulevardului Cuza cu strada Bateriei este afectată de câteva săptămâni de un şanţ acoperit superficial, după o intervenţie la reţeaua de apă-canal

 

De regulă, se spune că lucrul bine început, e pe jumătate făcut. La Brăila, însă, nu mereu se întâmplă aşa. Un exemplu găsim pe bulevardul Al. I. Cuza, colţ cu strada Bateriei, zonă unde, în ultima vreme, au fost mai multe intervenţii la reţeaua de apă-canal, foarte veche, care a cedat în multe locuri de pe această arteră principală a Brăilei. Ultima remediere a respectivei reţele de utilităţi a însemnat, iniţial, astuparea şanţului transversal cu piatră spartă, lăsată apoi să se taseze natural. Cum era de aşteptat, piatra a fost împrăştiată de autovehicule pe carosabil, constituind un pericol pentru traficul rutier şi afectând maşinile aflate în trecere. Ei bine, şanţul cu pricina a fost asfaltat, dar aleea  pietonală este şi acum aproape impracticabilă, iar de pe 10 august nu s-a  mai procedat la curăţirea de beton spart, piatră, dale distruse şi noroi a întregii zone de lucru, inclusiv a trotuarului plin cu dale de mari dimensiuni , acestea având toate şansele să fie furate.

Din păcate, astfel de exemple sunt şi pe alte străzi din oraş, iar asta şi din cauza faptului că majoritatea firmelor şi firmuliţelor care intervin la reţelele de utilităţi îşi  izolează sumar punctul de lucru şi nici nu montează panouri/benzi  din care să afli ce societate  a acţionat la remediere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro