Mergi la conţinutul principal

Interlopul Corbu pleacă acasă. S-a admis liberarea condiţionată la instanţa superioară

* astăzi, Tribunalul Brăila a respins contestaţia formulată de contestatorul Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, condamnatul Corbu Stănel fiind liberat condiţionat * acesta urmează să plece din Penitenciarul Brăila

 

 

 

Interlopul Stănel Corbu poate pleca acasă. El a fost liberat condiţionat din pedeapsa cu închisoarea pe care o executa în Penitenciarul Brăila, după decizia Tribunalului Brăila de astăzi, 28 octombrie.

Astfel, magistraţii instanţei superioare au respins ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila împotriva sentinţei penale nr. 1108/4.10.2022, pronunţată de Judecătoria Brăila în dosarul nr. 13302/196/2022, privind pe condamnatul Corbu Stănel. Se menţine ca fiind legală şi temeinică sentinţa penală contestată, fiind vorba despre liberarea condiţionată admisă la Judecătoria Brăila.

La data de 4 octombrie, Stănel Corbu a obținut liberarea condiționată la Judecătoria Brăila, fiind pentru a doua oară în acest an când i se dă „liber”, în primă instanță. Magistrații au admis cererea de liberare condiționată formulată de petentul condamnat și au dispus liberarea acestuia din executarea pedepsei de 3 ani și 4 luni închisoare pentru complicitate la tentativă de omor. Procurorii au formulat contestație împotriva deciziei primei instanțe, iar astăzi cererea a fost respinsă, ceea ce înseamnă că interlopul Corbu este liber.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro