Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interlopi arestati pentru trafic de droguri

Ieri, dimineata, doi membri ai lumii interlope brailene suspectati de trafic de "Ecstasy" au fost "saltati" dintr-un apartament din cartierul Viziru de catre politistii de la Centrul Zonal pentru Combaterea Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Galati si prezentati instantei de judecata, care a emis mandate de arestare, pentru detinere de droguri de mare risc.
Surse demne de incredere ne-au precizat ca, in zori, apartamentul situat la parterul unui bloc din Viziru III a fost luat cu asalt de politistii de la Antidrog. In interior au fost gasiti proprietarul, un cunoscut proxenet si un apropiat al acestuia - ale caror nume nu le vom da publicitatii, la solicitarea anchetatorilor -, precum si mai multe pastile de "Ecstasy". Cei doi au fost escortati la sediul CZCCOA Galati, apoi la Parchet si in fata instantei de judecata, fiind arestati preventiv. Ofiterii care au coordonat actiunea au refuzat sa comenteze informatiile obtinute de reporterii nostri, motivind ca ancheta este in plina desfasurare si inca se desfasoara activitati specifice, pentru prinderea tuturor membrilor gruparii, precum si a liderului care aproviziona piata braileana cu pastile "Ecstasy". De asemenea, politistii si procurorii verifica legaturile dintre proxenetul capturat ieri si o grupare interlopa care in urma cu 3 luni a incasat de la acesta o taxa de protectie de 4.000 de euro.
Potrivit Inspectoratului General de Politie, anul trecut, la nivel national, ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate au confiscat cu 114% mai multe droguri decit in 2004 si, comparativ cu acelasi an, au descoperit de 4 ori mai multe substante stupefiante de mare risc. Cele mai mari capturi s-au Inregistrat In luna septembrie la Arad, unde au fost confiscate 250 kg heroina - considerata de Interpol drept cea mai importanta captura din Europa In anul 2005 -, precum si 101 kg de cocaina In portul Constanta. Tot anul trecut, politistii au confiscat 42.471 comprimate "Ecstasy" - cu 33.012 mai multe pastile decit in 2004 -, precum si 2.493 kg si 636 litri de precursori ce puteau fi folositi la fabricarea stupefiantelor. Vom reveni.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii