Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Integrala sonatelor pentru vioara si pian de Johannes Brahms la Teatrul "Maria Filotti"

Miine, de la ora 18.30, in Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" va avea loc un recital extraordinar de vioara si pian sustinut de Marcian David si Doina Grigore. Programul cuprinde Integrala sonatelor pentru vioara si pian de Johannes Brahms, care va fi prezentata in premiera la Braila.
La vioara va evolua Marcian David, concert-maestru al Filarmonicii "Moldova" din Iasi. In perioada 1980 - 1988 Marcian David a fost concert-maestru la Hofersymphoniker si Stadttheater Trier din Germania, iar intre anii 1993 - 1995 la orchestra Festivalului de Opera de la Macerata, Italia. In 1997 a infiintat ansamblul "La Camerata", formatie pe care o conduce si cu care a abordat un vast repertoriu. A sustinut numeroase turnee in strainatate cu orchestra Filarmonicii din Iasi si ca solist in formatii camerale si a facut parte din juriul unor concursuri internationale pentru vioara.
Pianista Doina Grigore este absolventa a Universitatii de Arte "George Enescu" din Iasi si a urmat cursuri de maiestrie in Elvetia, Franta, Ungaria si Belgia. A sustinut concerte si recitaluri la Filarmonicile din tara, dar si in strainatate si a participat ca acompaniator la concursuri nationale si internationale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii