Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Instanta care il judeca pe Saddam, reunita in sedinta cu usile inchise

Inaltul Tribunal Penal irakian, care il judeca pe Saddam Hussein si alti sapte colaboratori ai lui, s-a reunit, miercuri, cu usile inchise, intr-o sedinta cu avocatii fostului presedinte irakian, dupa ce acesta a refuzat sa participe la audierea de miercuri, transmite AFP.
"Este o reuniune cu usile inchise. Problemele nu au fost rezolvate deocamdata", a precizat o sursa judiciara.
Saddam Hussein a refuzat sa participe la audierea de miercuri a Inaltului Tribunal Penal irakian, reprosind instantei ca dupa audierile de luni si marti nu mai are haine curate si nu poate sa fumeze si sa se deplaseze.
"Duceti-va la dracu!", a conchis fostul dictator.
Refuzul fostului dictator de a comparea, miercuri, in fata tribunalului a determinat intirzierea inceperii celei de-a cincea audieri.
Acuzatul poate fi judecat in contumacie, dar presedintele instantei insista ca acesta sa fie prezent si sa urmareasca desfasurarea procesului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii