Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inspectorii scolari generali intra in videoconferinta cu ministrul

Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei (foto), participa, joi, la sediul institutiei, la o videoconferinta cu toti cei 42 de inspectori scolari generali, actiunea avind ca tema evaluarea rezultatelor la tezele unice, pregatirea unor sesiuni de evaluare, cit si noul pachet de legi ale invatamintului.
Videoconferinta va incepe la ora 13:00, iar temele aflate pe agenda discutiilor vizeaza pregatirea sesiunii speciale a testelor nationale, teza cu subiect unic - analiza partiala si pregatirea sesiunii pentru elevii care au absentat in prima sesiune, cit si prioritati legate de investitiile pe 2008 pentru unitatile scolare din tara, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
De asemenea, ministrul va discuta pregatirea activitatilor privind mobilitatea personalului didactic pe 2008, incheierea semestrului I si pregatirile pentru semestrul al II-lea.
Un alt punct important vizeaza organizarea dezbaterilor pentru fiecare judet privind proiectul de Legi ale Educatiei, a precizat sursa citata.
Ministrul a declarat, inca din primele zile ale lui 2008, ca in anul care a inceput va fi foarte atent la felul in care responsabilii din educatie isi duc la indeplinire angajamentele asumate. Mai mult, va fi prezent in diverse zone pentru a discuta personal cu inspectorii, profesorii si sefii unitatilor de invatamint, pachetul de legi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii