Mergi la conţinutul principal

Inspectoratul Scolar ia directorii la bani marunti

La numai citeva zile de la debutul anului scolar, conducerea Inspectoratului a luat hotarirea sa realizeze un control amanuntit asupra activitatii directorilor, mai ales ca, imediat dupa finalizarea repartitiilor, au inceput sa apara posturi inexistente pina atunci. "La Inspectorat au ajuns tot felul de reclamatii, despre activitatile directorilor, dar ceea ce ne ingrijoreaza este faptul ca, la unele scoli, au aparut catedre intregi, care inainte nu existau. Nu avea cum sa se intimple asa ceva. Putea sa se formeze o clasa in plus, sa apara citeva ore pentru mai multe discipline, dar nu catedre intregi. Timp de o saptamina, vom face un control tematic in toate scolile, vom urmari cum s-au facut incadrarile, daca s-au respectat normele in vigoare si daca exista orar", a explicat inspectorul general Lilliana Tudoran.
Pina acum, schimbari importante in structura conducerilor unitatilor scolare nu au fost operate la Braila.
La Liceul "Cerna", postul de conducere s-a eliberat prin demisia prof. Marian Neta, in locul sau fiind numita cu delegatie prof. Doina Bunea, la Colegiul "Murgoci" a demisionat directorul adjunct Daniela Oprescu, in locul sau fiind numita prof. Viorica Mosescu, iar la Scoala de Arte si Meserii, in locul directorului Silvina Codreanu, a fost numita prof. Stefania Scurtu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu