Skip to main content

Inselatorii cu credite telefonice in numele "Dacia"

Compania "Dacia" avertizeaza cu privire la faptul ca un individ care se recomanda ca angajat al sau a incercat sa insele mai multe persoane carora le-a promis un premiu atractiv: o Dacia Logan. Bineinteles ca premiul este doar o metoda de a distrage atentia victimei intrucit escrocul pretinde sume de bani care sa fie cheltuite pe cumpararea de cartele telefonice apartinind unor retele de telefonie mobila. "Individul suna la intimplare si se recomanda drept angajat al Dacia. Pentru a cistiga increderea persoanelor cu care vorbeste, el ofera informatii care par verosimile. (...) Acest asa-zis angajat al Dacia pretinde ca apelul sau este legat de un concurs organizat cu ocazia implinirii a unui numar de ani de existenta a uzinei Dacia", se arata intr-un comunicat de presa al companiei "Dacia". Modul de operare este simplu: anunta victima ca este "fericita" cistigatoare a unei masini Dacia Logan, dar cu o conditie: sa achizitioneze cartele valorice apartinind unor retele de telefonie mobila cu valori intre 100 si 200 USD si le solicita victimelor codul de reincarcare.
Conducerea companiei "Dacia" a anuntat ca va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanei sau persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savirsirea mai multor infractiunii de inselaciune fata de persoanele apelate, cu grave consecinte asupra imaginii marcii de automobile. In plus, ii sfatuieste pe cei care detin telefoane mobile sa nu ia in considerare apeluri de acest gen.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu