Mergi la conţinutul principal

Inotatorii braileni se pregatesc pentru medalii

Componentii noului centru olimpic de natatie de la Braila s-au acomodat foarte repede cu metodele de antrenament ale antrenoarei Laura Sachelarie, iar in acest moment se pregatesc pentru primele lor concursuri oficiale din aceasta primavara.
"Activitatea a inceput foarte bine din toate punctele de vedere. Normal ca a fost o perioada de acomodare atit pentru mine ca antrenor, cit si pentru componentii acestui centru. Sint sportivi pe care nu ii cunosc, vin din alta parte, de la antrenori diferiti si era normal sa existe aceasta perioada de acomodare reciproca. Sint foarte bucuroasa ca am reusit sa reducem la minimum aceasta perioada si acest lucru s-a datorat in primul rind sportivilor care au fost foarte hotariti si s-au integrat foarte repede" a declarat Laura Sachelarie.
Sursa citata a mentionat ca toti sportivii sint de perspectiva, dar ca in acest moment nu cunoaste posibilitatile reale ale lor, ca deocamdata singurele informatii referitoare la actualii componenti ai centrului olimpic sint doar cele trimise pe hirtie de catre antrenorii de la care provin sportivii: "Deocamdata sint niste simple date pe o bucatica de hirtie care pentru mine nu inseamna mare lucru. Primele raspunsuri le vom avea dupa Campionatele Nationale de seniori si cele ale juniorilor II si abia dupa aceea ne vom putea fixa obiective reale".
Laura Sachelarie a confirmat faptul ca toti inotatorii pe care ii pregateste sint sportivi de perspectiva, componenti ai loturilor nationale si ca se pregatesc cu mare ambitie pentru a trece cu bine de primele doua concursuri oficiale din aceasta primavara. Antrenoarea braileana a mai tinut insa sa sublinieze faptul ca abia anul urmator componentii lotului olimpic de la Braila vor avea obiective adevarate.
"Toti sportivii sint de perspectiva. Cinci dintre ei sint componenti ai loturilor nationale, Sabina Sloata si Maria Alexandra Iancu in lotul junioarelor II, baietii in cel de juniori mari. Doi dintre ei, Bogdan Vartan si Alin Dima, fac parte din programul "Casa campionilor", o asociatie care sprijina sportul de performanta. Baietii vor concura la Openul de seniori de la Pitesti, fetele in saptamina imediat urmatoare la Baia Mare. Va fi prima data cind voi putea sa-i urmaresc in competitii oficiale, la finalul carora se vor completa loturile nationale. Atunci unii vor urca in top altii vor cobori insa de pe acum va spun ca sportivii de la Braila vor face salturi in ierarhiile categoriilor lor de virsta. Ei vor progresa atit ca timp, cit si ca performante" a mai adaugat Laura Sachelarie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro