Mergi la conţinutul principal

Injurii și amenințări la adresa unor angajați Braicar

* s-a întâmplat zilele trecute, pe un traseu din cartierul Chercea * Poliția Locală precizează că cele două persoane recalcitrante fuseseră prinse fără bilet și nici nu purtau masca de protecție corespunzător

 

 

 

 

 

Angajați Braicar înjurați ca la ușa cortului și amenințați de un bărbat și o femeie, pe un traseu de autobuz din cartierul Chercea. S-a întâmplat zilele trecute, cei doi fiind sancționați de Poliția Locală pentru injurii și expresii jignitoare. Potrivit Poliției Locale, indivizii ar fi făcut scandal după ce au fost prinși fără bilet. Totodată, li se atrăsese atenția că nu poartă corespunzător masca de protecție. Valoarea amenzilor a fost stabilită după gradul de vinovăție al fiecăruia, din câte se pare femeia fiind cea care a înjurat și amenințat mai mult.  ”M. F., în vârstă de 39 ani, din Brăila, amendă în valoare de 500 lei, fiind depistată pe strada Comuna din Paris în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa reprezentanților S.C. Braicar S.A. Brăila, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acestora. M. O., în vârstă de 46 ani, din Brăila, amendă în valoare de 200 lei, fiind depistat de asemenea pe strada Comuna din Paris în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa reprezentanților S.C. Braicar S.A. Brăila, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acestora”, a precizat Biroul de Presă al Poliției Locale.

De la începutul anului și până în prezent, în urma controalelor făcute de Poliția Locală pe mijloacele de transport în comun din Brăila, s-au aplicat, pentru lipsa biletelor de călătorie, 173 de amenzi, în valoare totală de 13.025 lei. Nu toți cei prinși fără bilet devin, însă, la fel de recalcitranți  precum cele două personaje menționate anterior!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro