Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inițiativa HC Dunărea de a transmite LIVE meciul de la Baia Mare, un real succes

* partida dintre Minaur și HC Dunărea a fost urmărită în direct de peste 380 de persoane * în următoarele ore, 4000 de iubitori ai handbalului au văzut meciul pe YouTube sau pe pagina de Facebook a HC Dunarea Braila – Oficial

 

Conducerea clubului HC Dunărea Brăila a obținut acordul Federației Române de Handbal să transmită LIVE, pe YouTube sau pe pagina de Facebook a HC Dunarea Braila – Oficial, meciul din etapa a 2-a a Ligii Florilor, de la Baia Mare. Mai precis este vorba despre partida Minaur Baia Mare – HC Dunărea, câștigată de formația brăileană într-o manieră debordantă.

Un meci care a fost urmărit în direct de 380 de persoane, în următoarele 7-8 ore de aproximativ 3600 de iubitori ai handbalului din Brăila și din țară, iar a doua zi numărul acestora a ajuns la 4000.

Pentru că inițiativa clubului brăilean a fost un real succes, conducerea clubului HC Dunărea va face toate diligențele către FRH, ca toate partidele de handbal care nu sunt transmise în direct de televiziunile centrale, brăilenii și nu numai, să poată vedea în direct evoluțiile jucătoarelor pregătite de Morten Soubak, pe YouTube sau pe pagina de Facebook a HC Dunarea Braila – Oficial. Și va asigura în continuare tot sprijinul pentru echipa care va transmite aceste partide.

“Conducerea clubului a luat această hotărâre pentru ca iubitorii handbalului din Brăila să poată urmări în direct meciurile echipei HC Dunărea. Am făcut demersurile necesare la FRH și am primit aprobarea de a transmite meciurile noastre pe YouTube sau pe pagina de Facebook a HC Dunarea Braila – Oficial. Am făcut toate diligențele tehnico-financiare pentru ca echipa HC Dunărea să poată oferi satisfacție propriilor fani, mă refer la evoluții frumoase și la rezultate pe măsură. Iar inițiativa noastră a fost primită foarte bine de fanii handbalului feminin. Așa că de acum încolo toate partidele care nu vor fi transmise de televiziunile centrale, le vom transmite noi în direct în acest tur de campionat”, ne-a declarat George Caranica, președintele clubului HC Dunărea Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii