Mergi la conţinutul principal

Iniţiativă. Întâlnire la CJ cu şeicul care investeşte în Insula Mare

• este propunerea pe care consilierul judeţean independent Marian Căpăţînă (membru Pro România) le-a adresat-o colegilor în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a CJ Brăila • acesta a vorbit despre o eventuală întâlnire cu şeicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, patronul “Al Dahra”, firma care a preluat “Agricost” şi investeşte în Insula Mare, pentru ca membrii Consiliului să îşi arate disponibilitatea de a ajuta la dezvoltarea zonei

 

Consilierul judeţean independent Marian Căpăţînă (membru Pro România) a venit cu o propunere interesantă pentru colegii săi din CJ Brăila în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare. Acesta a punctat că de la nivelul instituţiei s-ar putea trimite o invitaţie către şeicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, patronul firmei Al Dahra care a preluat “Agricost” şi care investeşte în prezent în Insula Mare a Brăilei, în vederea organizării unei întâlniri. Motivul? O demonstraţie concretă că de la nivelul CJ Brăila sunt sprijiniţi investitorii, dar şi o ocazie pentru consilieri de a vedea dacă pot ajuta în vreun fel la dezvoltarea zonei.

“Am văzut în presă că în Insula Mare a Brăilei se fac nişte investiţii extraordinare. Că acolo se vor realiza în decursul timpului nişte activităţi economice care implică şi comunitatea brăileană. Cu acceptul dumneavoastră şi al colegilor consilieri, consider că este oportun să formulăm o invitaţie către şeicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, patronul Al Dahra, pentru o discuţie în plenul Consiliului Judeţean. Dacă domnia sa este de acord să prezinte proiectele de viitor pentru zona noastră. Şi noi, la rândul nostru să le spunem cu ce am putea să îi ajutăm pentru a dezvolta această investiţie. Rugămintea mea este dacă sunteţi cu toţii de acord să formulăm această invitaţie  să o dăm apoi şi presei pentru a demonstra toate bunele noastre intenţii vizavi de investitorii economici care dezvoltă judeţul Brăila”, a declarat Căpăţînă.

Deşi preşedintele CJ Brăila Francisk Chiriac i-a mulţumit colegului său pentru intervenţie, nu a precizat dacă are de gând să facă un asemenea gest sau nu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro