Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Infractor brailean extradat

Ieri, braileanul Ionut Stanciu, de 23 de ani, care are de executat o pedeapsa cu inchisoarea de un an, pentru proxenetism, a fost extradat de la Roma. Infractorul a fost preluat de la aeroport de politistii braileni care l-au "cazat" la Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila, unde isi va ispasi pedeapsa pentru faptele comise. Alaturi de el, alti doisprezece romani condamnati la pedepse cu inchisoarea cuprinse intre unu si sase ani, pentru infractiuni produse pe teritoriul Romaniei, sint adusi zilele acestea din mai multe state europene, potrivit Ministerului Internelor si Reformei Administrative. Astfel, in cursul zilei de ieri, de la Viena (Austria) a fost adus si Marius Gavril Bontos, in virsta de 20 de ani, din judetul Maramures, condamnat la trei ani de inchisoare pentru furt calificat. In aceeasi zi, un alt infractor roman condamnat la cinci ani de inchisoare pentru inselaciune a fost preluat de politisti. Este vorba despre Ionel Ovidiu Verincianu, de 27 de ani, din judetul Botosani, care a ajuns de la Roma direct la penitenciar. Totodata, de la Milano a fost adus Ioan Petru Aparaschivei, de 31 de ani, din judetul Brasov, condamnat la doi ani de inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri. De la Frankfurt (Germania) a fost extradat Marin Paun, de 53 de ani, cu domiciliul in Paris, condamnat la sase ani de inchisoare pentru ucidere din culpa, iar de la Atena (Grecia) a fost adusa Georgeta Taranu, de 27 de ani, din judetul Olt, pe numele careia instanta a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de trei ani, pentru furt calificat. De la Madrid (Spania) au fost adusi Nicoleta Maria Kanalas, de 29 de ani, din Cluj, condamnata pentru furt calificat, Aurelian Alexandru Mincules, de 33 de ani, din judetul Giurgiu, care are de executat trei ani de inchisoare pentru inselaciune si Nicolae Adrian Sebastian, de 27 de ani, din judetul Dimbovita, condamnat la cinci ani si sase luni pentru trafic de persoane.
In cursul zilei de astazi, vor fi adusi de la Bruxelles (Belgia) Gheorghe Dobrica, de 44 de ani, din judetul Dimbovita, care are de efectuat opt ani si patru luni de inchisoare pentru furt si Viorel Halici, de 31 de ani, din judetul Vrancea, care are de ispasit o pedeapsa privativa de libertate de trei ani, pentru violare de domiciliu si furt calificat. Tot astazi zi, va fi extradat, de la Paris, Marius Robert Dragoiu, de 32 de ani, din judetul Tulcea, condamnat la trei ani si sase luni pentru furt calificat, iar de la Zagreb (Croatia), Mugurel Ioan Cadia, 34 de ani, din judetul Timis, condamnat pentru fals in declaratii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii