Mergi la conţinutul principal

Infracțiunile de început de săptămână. În primele două zile au fost semnalate 73 de fapte și s-au dat amenzi de peste 80.000 lei

• la data de 8 iulie, polițiștii au constatat 76 de fapte care au perturbat ordinea publică și au fost aplicate amenzi în valoare de peste 38.000 de lei • patru șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța rutieră marți, 9 iulie, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 44.000 lei și au fost anunțate 31 de posibile infracțiuni

 

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii, în primele două zile ale săptămânii. Lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au acționat, în data de 8 iulie, în cele 24 de ore, pentru  menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel și creșterea gradului de siguranță rutieră. S-au efectuat razii la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, fiind organizate 11 acțiuni și intervenind la 51 de evenimente, dintre care 40 au fost sesizate de cetățeni prin apel de urgență 112. ”Polițiștii au constatat 76 de fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 38.000 de lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Pentru menținerea siguranței rutiere, patru șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic. În plus, au fost oprite din a circula pe drumurile publice autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.
În total, luni, pe raza județului, au fost semnalate 42 de posibile infracțiuni.
Marți, 9 iulie, au fost organizate 12 acțiuni și polițiștii au intervenit la 50 de evenimente, dintre care 43 au fost sesizate de cetățeni prin 112. Polițiștii au constatat 106 de fapte care au perturbat ordinea publică, iar în acest sens au fost aplicate amenzi în valoare de peste 44.000 de lei. Pentru menținerea siguranței rutiere, opt șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.
În total, marți, pe raza județului, au fost semnalate 31 de posibile infracțiuni.
Zilnic, polițiștii continuă să acționeze în municipiu și județ pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro