Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Infracțiuni la regimul rutier: șofer băut și fără permis pe Calea Călărașilor

* un tânăr de 25 de ani conducea un vehicul și a fost oprit de polițiști, aparatul etilotest indicând o îmbibație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat *  polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere

 

În miez de noapte, un șofer a dat o raită cu mașina, asta deși nu avea permis și mai era și sub influența alcoolului. Are acum dosar penal.

În noaptea de luni spre marți, la ora 00:40, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călărașilor. “Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii