Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Informatii contradictorii privind starea lui Ariel Sharon

Membri ai familiei lui Ariel Sharon au declarat, luni, ca pleoapele premierului s-au miscat si ca parea sa fi deschis ochii, cu toate ca responsabili de la spitalul Hadassah apreciaza ca semnificatia medicala a observatiei este neclara, relateaza Haaretz, in editia electronica.
Anterior, oficiali ai unitatii medicale unde este internat Sharon negasera informatiile aparute in presa care atestau ca pacientul deschisese ochii pentru prima data dupa atacul cerebral suferit la 4 ianuarie.
Apropiati ai premierului au descris miscarea ochilor lui Sharon drept o actiune involuntara care nu inseamna iesirea din coma.
"Este un gest reflex. Pupilele nu urmaresc nimic in mod special", a explicat un apropiat al premierului.
Cu toate acestea, postul de radio al armatei a relatat ca membrii familiei lui Sharon au observat ca ochii premierului pareau sa urmareasca miscarile din camera.
Sharon este in coma de la atacul cerebral suferit la 4 ianuarie, iar doctorii sint ingrijorati ca inca nu a inceput sa se trezeasca.
Spitalul Hadassah, care initial a negat informatiile aparute in presa, a emis ulterior un comunicat in care sustine ca rudele lui Sharon au interpretat "miscarile pleoapelor" drept deschiderea ochilor.
"Deocamdata, semnificatia medicala este neclara", subliniaza comunicatul unitatii medicale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii