Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Informatia braileanului" raspunde la toate intrebarile legate de Uniunea Europeana

In urmatoarea perioada, Biroul de Consiliere pentru Cetateni (BCC) Braila, din cadrul Fundatiei "Lumina", va desfasura o campanie de informare a brailenilor, cu privire la tot ceea ce inseamna Uniunea Europeana si integrarea Romaniei. Sub deviza "Invata sa intrebi!", se va realiza un top al celor mai frecvente intrebari venite din partea brailenilor si va publica raspunsurile buletinul "Informatia braileanului", publicatia periodica a BCC Braila.
Impreuna cu ultimul numar al publicatiei, ce se distribuie gratuit la chioscurile de ziare si in cadrul institutiilor publice, va fi impartit si un formular, in care brailenii pot adresa o intrebare despre Uniunea Europeana si pe care il vor depune in urnele special amenajate. Periodic, se va face un clasament al acestor intrebari, iar raspunsurile la primele trei clasate vor fi publicate in numerele viitoare ale publicatiei. "Ca multiplicatori/comunicatori de informatie europeana, in cadrul retelei de multiplicatori ai Delegatiei Comisiei Europene in Romania, prin intermediul BCC Braila cetatenii pot fi informati despre: munca in UE, afaceri si standarde europene, politica agricola comuna, UE si tinerii, accesul la finantare europeana, drepturile cetateanului european etc. Consilierii BCC Braila pot fi contactati la sediul de pe strada Danubiului nr.5, telefonic la numarul 0239/613928 sau prin e-mail, la adresa bccbr@fundatia-lumina.ro", a precizat Maria Jerlaeanu, directorul Fundatiei "Lumina".
De la infiintare, din anul 2003 si pina in prezent, BCC Braila a inregistrat peste 2.500 de solicitari din partea brailenilor, in special in domeniile asistenta sociala, asigurari sociale, drepturi si obligatii civile, raporturi de munca si regimul proprietatii. De la inceputul acestui an, domeniile BCC Braila s-au extins, incluzind si egalitatea de sanse intre femei si barbati, precum si informare europeana.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii