Mergi la conţinutul principal

Informaţii utile pentru brăileni, de la AJOFM

• agenţia anunţă că începând cu data de 16 noiembrie programul de lucru cu publicul se desfăşoară de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-12.00

 

Printr-un comunicat de presă transmis redacţiei noastre, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila anunţă cetăţenii că, începând cu data de 16 noiembrie 2020, programul de lucru cu publicul se desfăşoara, de luni până joi, în intervalul orar 8.00-12.00.

Agenţia anunţă şi locaţiile în care brăilenii trebuie să meargă pentru diverse servicii oferite de instituţie. Astfel, la AJOFM Brăila cu sediul în strada Sergent Tătaru, nr. 2, corp B, etaj 3, se desfăşoară urmatoarele activităţi: înregistrare solicitanţi loc de muncă (şomeri neindemnizaţi), mediere, informare şi consiliere în vederea ocupării unui loc de muncă sau participarii la programe de formare profesională (solicitări noi). Tot în această locaţie vă puteţi adresa şi pentru drepturile privind indemnizaţiile de şomaj (şomeri indemnizaţi), servicii de mediere, informare şi consiliere în vederea ocupării unui loc de muncă sau participării la programe de formare profesională (solicitări noi). Detalii pot fi obţinute şi la numerele de telefon 0239/611.080, 0783/177.357, 0783/179.649 sau la adresele de mail daniel.trifan@anofm.gov.ro, silvia.ganescu@anofm.gov.ro.

Pentru agenţii economici care vor să transmită locurile de muncă vacante, precum şi pentru comunicarea situaţiilor privind ocuparea acestora aflaţi la adresa de mail daniel.trifan@anofm.HYPERLINK "mailto:daniel.trifan@br.anofm.ro" gov.HYPERLINK "mailto:daniel.trifan@br.anofm.ro" ro, iar pentru solicitare prime mobilitate, formulare europene, depunere/comunicări certificate medicale, solicitări adeverinţe aveţi la dispoziţie numărul de telefon 0239/613.078 şi adresa de mail: geanina.capbun@anofm.gov.ro.

La sediul AJOFM Brăila din b-dul Dorobanţilor 603-605, parter, vă puteţi adresa pentru servicii precum medierea solicitanţilor de loc de muncă aflaţi înregistraţi în evidenţele agenţiei în vederea ocupării unui loc de muncă sau orientării către programe de formare profesională, ulterior acordare vize lunare (pentru şomerii indemnizaţi) sau reînnoire cerere ajutor social (pentru somerii neindemnizaţi). Contact: tel. 0239/611.519, adresa de e-mail: virginia.doxan@anofm.gov.ro, sofita.danciu@anofm.gov.ro, victorita.marcea@anofm.gov.ro

Mai multe detalii despre serviciile oferite de AJOFM Brăila şi adrese de contact găsiţi pe site-ul instituţiei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro