Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Indivizi certati cu legea, prinsi in urma unor actiuni ale jandarmilor

Doi hoti au fost prinsi cu mita-n sac, un cutitar nu a mai apucat sa isi foloseasca arma alba, iar un individ care ocupase abuziv o incapere a Scolii "Waldorf" a ajuns pe mina legii, din "cauza" jandarmilor, care au efectuat, weekend-ul trecut, actiuni de amploare, finalizate cu 35 de amenzi usturatoare, in valoare de 6.100 lei noi.
Locotenentul Iulian Timofei, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, ne-a declarat ca zonele vizate de echipajele oamenilor legii au fost locurile de agrement, cartierele rau famate din municipiu, precum si orasul Ianca: "Au fost legitimate 179 persoane, din care 17 au fost atentionate si 35 sanctionate contraventional, pentru consum de bauturi alcoolice in locuri neamenajate, tulburarea linistii publice, vinzare de produse fara a detine autorizatie si savirsirea de gesturi obscene. Au fost, de asemenea, constatate patru infractiuni: In zona statiei CFR Ianca a fost depistat Stefan M., 33 ani, din Faurei, care a sustras 5 hidranti de la ANIF. Citeva ore mai tirziu a fost prins, la Tirlele Filiului, Eugen V., 20 ani, care transporta 15 tevi pentru titei, sustrase de la instalatiile de pe raza localitatii amintite. In ambele cazuri s-au intocmit actele premergatoare cercetarii penale."
Simbata seara, jandarmii care patrulau in Parcul Monument l-au prins pe Ionut S., 15 ani, care avea in buzunar un cutit de 21 cm, iar aproape de miezul noptii l-au reperat pe Catalin M., 27 ani, care se declarase stapin pe un corp de cladire al scolii "Waldorf". Pustanul s-a "lipit" de dosar penal, pentru port ilegal de arma alba, iar Catalin M. va ajunge in fata procurorilor, sub acuzatia de tulburare de posesie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii