Mergi la conţinutul principal

Individul care a amenințat patru polițiști că îi lasă în baltă de sânge nu scapă de arest

* zilele trecute, magistrații Tribunalului Brăila au respins contestația formulată de inculpatul L. F., acuzat de infracțiuni de ultraj, împotriva măsurii arestării preventive dispuse la Judecătoria Făurei *  inculpatul a provocat scandal în spitalul Făurei, a adresat injurii și amenințări la adresa unor polițiști care veniseră cu un șofer la testarea la sânge pentru stabilirea alcoolemie

 

Bărbatul care a provocat un scandal monstru în spitalul Făurei, unde a amenințat patru polițiști veniți cu un șofer pentru testarea alcoolemiei din sânge, nu scapă de arest. După ce la Judecătoria Făurei s-a dispus arestarea preventivă pentru ultraj a inculpatului L.F., după incidentul agresiv din data de 7 mai, acesta a formulat contestație împotriva măsurii preventive. Dosarul a ajuns la Tribunalul Brăila, iar zilele trecute magistrații au respins cererea acuzatului.

Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul L. F. împotriva încheierii din 13.05.2022 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Făurei în dosarul nr. 1218/228/2022. Menține ca legală și temeinică încheierea contestată. Definitivă”, este soluția dispusă la ședința din 17 mai și postată pe site-ul instanței superioare.

 

 

Potrivit datelor transmise de Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Făurei, în data de 12 mai, procurorii au dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 ore, față de un inculpat, pentru săvârșirea, în concurs și în stare de recidivă postcondamnatorie, a patru infracțiuni de “ultraj” asupra a patru polițiști (un ofițer și trei agenți) care își desfășoară activitatea în cadrul Poliției orașului Făurei și Secției nr. 3 Poliție Rurală Făurei. Din probatoriul administrat în cauză, au arătat procurorii, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în seara zilei de 7 mai, după ora 22.30, s-a deplasat la Spitalul orășenesc Făurei, unde organele de poliție conduseseră o persoană depistată în trafic pentru a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. “Deranjat de acțiunea polițiștilor, pe fondul relației de prietenie pe care o avea cu acea persoană, inculpatul a provocat scandal, a adresat injurii și expresii licențioase la adresa mai multor lucrători de poliție în prezența personalului medical. Celor patru polițiști le-a adresat amenințări cu săvârșirea unor acte de violență, respectiv că o să-i taie până va face « baltă de sânge»”, au transmis procurorii PJ Făurei.

La ședința din 13 mai, magistrații Judecătoriei Făurei au admis propunerea formulată de procurori și au dispus arestarea preventivă a inculpatului L. F., începând cu data de 13 mai și până la 11 iunie inclusiv. Individul a formulat contestație și a trăit cu speranța că ar putea primi o măsură preventivă mai blândă, însă nu a avut câștig de cauză.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro