Mergi la conţinutul principal

Indicatoarele “Oprire Interzisă”, tratate cu indiferenţă de şoferi

săptămâna trecută, poliţiştii locali au dat amenzi  de 26.000 lei şi au aplicat un număr de 133 puncte penalizare conform prevederilor Codului Rutier • multe sancţiuni s-au aplicat pentru parcarea în locuri interzise, unde, culmea, existau montate chiar şi indicatoare rutiere în acest sens

 

Poliţiştii locali rutieri au aplicat, în ultima săptămână, un număr de 88 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26.030 lei. Totodată, au fost aplicate un număr de 133 puncte penalizare conform OUG 195/2002 R. Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, au fost aplicate un număr de 66 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.890 lei şi au fost aplicate un număr de 133 puncte penalizare.   

Printre cei “arşi” la buzunare se numără un bărbat de 32 ani, din Botoşani, care a primit amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, întrucât a condus autovehiculul marca “Mercedes Benz” pe Calea Călăraşilor, dinspre strada Unirii către B-dul Al.I.Cuza, apoi a oprit în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”. Un brăilean de 56 ani, a încasat aceeaşi amendă, fiind prins că a condus autovehiculul marca “Renault” pe B-dul Dorobanţilor (dinspre str. Mioriţei către Calea Călăraşilor) şi a oprit tot în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”. Un alt şofer, de 31 ani, din sat Mihai Bravu, a condus autovehiculul marca Opel pe B-dul Dorobanţilor, oprind tot în zonă de parcare interzisă, astfel că s-a ales şi el cu amendă. La fel a păţit şi un brăilean de 58 ani, după ce a fost prins pe Calea Galaţi, unde oprise în zona indicatorului “Oprirea interzisă”. În plasa poliţiştilor locali au mai picat alţi câţiva şoferi care au oprit la întâmplare  maşinile, în general pe trecerea pentru pietoni, în intersecţii sau în staţia de autobuz.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro