Mergi la conţinutul principal

Incredibil, primarul Simionescu ameninţă

Eu recunosc că după ce am citit primele două cuvinte, am rămas perplex. Cum adică Simionescu ameninţă? Dar când vreodată a mai ameninţat Simionescu pe cineva? Bre, am citit şi articolul, ca să mă conving dacă este vorba despre molâul de la primărie. Da, oameni buni, despre el era vorba.
Aproape că nici nu m-a mai interesat pe cine ameninţa. Putea să îi ameninţe şi pe interlopii din Lacu Dulce cu pistolul cu apă sau, poftim, putea să ameninţe că îşi dă foc, ştirea în sine nu mă impresiona prea tare. Pe mine m-a lăsat mască faptul că primarul Simionescu este în stare să ameninţe pe cineva. Cum, el, care în 7 ani de mandat(e) a stat tot timpul cu capul la cutie şi a zis „Să trăiţi!" ba în faţa lui Bunea Stancu, ba acum, în faţa marelui ministru Mihai Tudose? Cum, vorbim despre acelaşi Simionescu care mieuna pe lângă responsabilii cu deszăpezirea, care furau la ore şi dădeau buleală inclusiv pe arterele principale ale Brăilei?
Eu nu l-am văzut nervos pe Simionescu decât o dată, într-o poză trucată în Photoshop. Şi parcă nici atunci nu arăta ameninţător, ci mai degrabă sâcâitor. Şi deodată, acum, pe final de mandat(e), ce să vezi? Primarul Simionescu s-a făcut al dracului, precum Zdreanţă Cel Cu Ochii De Faianţă.
Sincer, mi-e teamă să mă gândesc ce s-ar putea întâmpla dacă primarul Simionescu ar câştiga un nou mandat de 4 ani la primărie. Păi, dacă acum a ajuns să ameninţe, vă daţi seama că peste 2-3 ani o să citim prin ziare titluri de genul „Simionescu a aplicat 20 de lovituri de bici unor comercianţi care au aruncat gunoiul pe stradă" sau, mai grav, „Simionescu le-a spus „bă, vă sparg!" unor huligani care devastau băncile din Parcul Monument".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro