Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A inceput evaluarea unitatilor spitalicesti

Pina pe 31 martie, in toate unitatile spitalicesti din Braila se deruleaza o prima evaluare a acestora, dupa care spitalele vor fi controlate de o comisie a Ministrului Sanatatii.
In prima etapa, spitalele vor fi verificate de o comisie de evaluare intrunita la nivelul Directiei de Sanatate Publica, la care se adauga si reprezentanti ai Casei Judetene de Asigurari de Sanatate care au participat si la controlul efectuat in luna decembrie 2005 de Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
Pina la sfirsitul acestei saptamini, comisia de evaluare aduna de la toate unitatile spitalicesti datele necesare, se completeaza unele machete care au fost transmise deja spitalelor, iar intre 1 si 10 aprilie spitalele vor fi verificate de o comisie a Ministerului Sanatatii. Practic, in cea de a doua etapa de evaluare, comisia intrunita la nivel national va controla, conform tematicii, situatia prezentata de fiecare spital din Braila si va incheia un proces verbal de constatare, cu toate rezultatele verificarilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii