Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inceput de an cu spargeri in valoare de peste 50.000 lei (RON)

Atit sfirsitul anului trecut, cit si inceputul acestuia nu au fost deloc momente linistite pentru politistii braileni si asta pentru ca in evidentele sale, la capitolul autori necunoscuti, au fost inregistrate 9 spargeri. Faptasii au adus un prejudiciu in valoare de peste 50.000 lei (RON). Startul a fost dat in dupa-amiaza zilei de 29 decembrie, cind autori necunoscuti, folosind chei potrivite, au patruns Intr-un autoturism "Oltcit", parcat pe B-dul Independentei si au sustras din interior un laptop "Toshiba", in valoare de 7.500 lei RON. Citeva ore mai tirziu, tot autori necunoscuti au patruns In depozitul unei societati comerciale cu sediul pe strada Mare si au sustras din interior bauturi alcoolice In valoare totala de 486 RON. In ziua urmatoare, persoane necunoscute au sustras suma de 5.046 RON, dintr-un sertar al unui birou dintr-un Oficiu Postal situat pe strada Scolilor.
In noaptea de Revelion, in timp ce brailenii sarbatoreau trecerea in noul an, citiva autori necunoscuti au petrecut intr-un stil mai aparte, dind citeva spargeri. Axinia L., din Braila, a sesizat la Politie ca persoane necunoscute au patruns In locuinta sa, situata pe strada Mihai Viteazu si au sustras din interior mai multe bijuterii si bani, in valoare de 13.000 RON. De aceeasi surpiza neplacuta, in prima zi a anului, au avut parte si alti braileni. Mihai P., din Braila, a reclamat ca autori necunoscuti au fortat usa de acces a unei societati comerciale situata pe strada Unirii si au sustras din interior 5 telefoane mobile "Nokia" si unul "Alcatel", cauzind un prejudiciu de 1.720 RON, iar Cezar E., a sesizat ca i-au disparut din apartament 1.500 euro, 30 grame bijuterii din aur si un monitor cu plasma, in valoarea totala de 8.000 RON.
Nici in prima noapte a anului hotii nu au stat cuminti. Marian D. (32 de ani), din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, a sesizat lucratorilor de la Postul de Politie din localitate ca persoane necunoscute au sustras din curtea locuintei sale 5 purcei, de circa 70 kg fiecare, in valoare de 1.800 RON. Alte doua spargeri au fost reclamate de doi braileni care nu stiau cu exactitate cind au fost comise faptele, deoarece au lipsit mai multe zile de acasa. Maria B. a reclamat la Politie ca In perioada 30 decembrie 2005-02 ianuarie 2006, autori necunoscuti au patruns prin efractie In apartamentul sau, situat In blocul 8, de pe strada Ulmului, de unde au sustras frigiderul, masina de spalat, cuptorul cu microunde, televizorul, radiocasetofonul cu CD si aspiratorul, in valoarea totala de 4.000 RON. In aceeasi perioada a lipsit de acasa si Tertulian V., care a reclamat ca autori necunoscuti au patruns prin efractie In locuinta sa, situata pe B-dul Al. I.Cuza, de unde au sustras Imbracaminte, un DVD si un laptop, in valoare totala de 15.000 RON. In toate cele 9 cauze s-au Intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii