Mergi la conţinutul principal

Incepe bacalaureatul tomnaticilor

La sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat, inainte de finalizarea corigentelor, si-au depus cererile 1.457 de candidati, care vor fi repartizati in cinci centre de examinare. Cei mai multi dintre candidati, 347, vor trece prin focurile examenului de maturitate in centrul organizat la Grupul Scolar "Constantin Brincoveanu", 330 sint asteptati la Grupul Scolar "C. D. Nenitescu", 269 la Liceul Teoretic "Panait Cerna", 256 la Colegiul National "Nicolae Balcescu" si 255 la Grupul Scolar "Anghel Saligny".
La nivelul judetului, centrul de evaluare este organizat la Grupul Scolar "Edmond Nicolau".
Avind in vedere faptul ca in perioada 11 - 13 august se desfasoara examenele de corigenta, reactualizarea numarului de candidati inscrisi la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului se va face pe 14 august.
Luni, 18 august si miercuri, 20 august, au loc probele orale la limba si literatura romana si limba si literatura moderna. Pe 21 august, candidatii vor sustine prima proba scrisa din cadrul examenului de bacalaureat, cea la limba si literatura romana. Pe 25 august are loc proba obligatorie a profilului, pe 26, proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, iar pe 27, proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii.
Afisarea rezultatelor se va face pe 29 august, iar depunerea
contestatiilor are loc in aceeasi zi, de la ora 16:00 pina la 20:00.
Emotiile candidatilor continua pina pe 1 septembrie, cind are loc afisarea rezultatelor finale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu