Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incendiu in Cimitirul Lipovenesc

Simbata, in jurul orei 11.50, pompierii braileni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit in Cimitirul Lipovenesc, de pe strada Pictor Isei nr.37. La fata locului s-a deplasat Detasamentul de Pompieri Braila I, care a stabilit ca incendiul a izbucnit de la un rest de tigara aprins, aruncat la intimplare de persoane necunoscute. Focul a mistuit 4 cruci din lemn, de la tot atitea morminte, si 100 mp de vegetatie uscata.
In jurul orei 19.15, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al Judetului Braila a fost alertat sa intervina la un alt incendiu. De data aceasta, cei care au actionat au fost pompierii de la Garda V Faurei, care s-au deplasat la locuinta Gerghinei Craciun, de pe strada Pacii nr.55 din Faurei. Incendiul a fost produs de o improvizatie la instalatia electrica, focul mistuind o bucatarie din pal invelita cu carton asfaltat si bunurile dintr-o camera. Incendiul a fost lichidat la ora 20.25, salvindu-se restul casei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii