Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca o sansa pentru cei care doresc o cariera in Politie

In urma reanalizarii criteriilor de selectie stabilite pentru tinerii care doresc sa participe la concursul de admitere ce se va organiza, In acest an, la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, pentru specializarea "Politie", Ministerul Administratiei si Internelor a aprobat derogarea de la Inaltimea minim stabilita, de 1,75 m pentru baieti si 1,70 m pentru fete, cu maximum 3 cm.
"Aceasta decizie a fost luata deoarece multi tineri s-au pregatit, anterior, pentru a urma cariera de politist si exista posibilitatea, confirmata de specialisti, ca pe parcursul celor 4 ani de studiu, diferenta de Inaltime sa fie recuperata. Cererile pentru acordarea derogarii se depun la Serviciul Management Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al IPJ Braila.
Candidatii care au fost respinsi, initial, pentru neIndeplinirea criteriului de Inaltime vor fi contactati pentru a li se preciza noua reglementare. De asemenea, amintim ca data limita de Inscriere la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti este 12 iunie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii