Mergi la conţinutul principal

Inca doua zile de distractie

Primaria municipiului a pregatit pentru sfirsitul acestei saptamini un program variat, cu care sa atraga si sa bucure cit mai multi braileni, cu ocazia sarbatoririi patronului spiritual al municipiului, Sfintul Nicolae. Cum era de asteptat, copiilor li s-a dat cea mai mare atentie, insa nici adultii nu au fost uitati. Programul actiunilor pregatite pentru zilele de 5, 6 si 7 decembrie incepe astazi, la ora 10.00, in holul Primariei, cu sarbatorirea aniversarii a 10 ani de activitate a cenaclului " Coloana H", printr-o expozitie de pictura si grafica, purtind semnaturile artistilor plastici aflati sub coordonarea profesorului Hugo Maracineanu. Intre orele 10.00 -10.45 si 11.00 -11.45, la Teatrul de Papusi "Carabus" va avea loc un spectacol oferit copiilor, de Sfintul Nicolae. La aceasta actiune sint asteptati sa participe 300 de micuti de la 4 gradinite brailene. Toti copiii vor primi, la sfirsitul spectacolului, cite un cadou. Un alt spectacol pentru copii se va desfasura, intre 10.30-11.15 si 11.30-12.15, la complexul "Carrefour Armonia", unde vor fi prezenti alti 300 de copii de gradinita. Si pentru acestia, organizatorii vor avea pregatite cadouri. La ora 11.00, la Teatrul "Maria Filotti" va fi inaugurata expozitia cu tema "Propunere de sistematizare ansamblul de locuinte “Caporal Musat”. Expozitia va fi deschisa in perioada 5 - 21 decembrie 2008, astfel incit toti brailenii interesati de proiectele propuse pentru aceasta zona si dispusi sa faca sugestii edililor, o pot vizita. La ora 12.30, Primaria ii invita pe braileni, dar si pe politicienii locali, mai ales pe cei care au fost recent alesi ca si parlamentari de Braila, la o plantare de salcimi pe strada Mihai Eminescu, proaspat reabilitata, intre B-dul Al. I. Cuza si strada Mihail Sebastian. Momentul plantarii salcimilor se intituleaza "Intoarcere la radacini". Vor fi prezenti la actiune si elevi de liceu, dornici sa planteze cite un copac.

7.500 de sarmale enoriasilor prezenti la slujba de Sfintul Nicolae

Tot astazi, la ora 14.30, la Teatrul "Maria Filotti", este programata premierea celor mai buni elevi, sportivi si profesori ai acestora. Dupa festivitatea de premiere, la ora 17.00, primarul municipiului ofera un spectacol de muzica si dans, sustinut de grupul vocal instrumental "Cameleon" - orchestratie profesor Laurentiu Constantin si elevi ai Liceului de Arta "Hariclea Darclee". La ora 17.00, la Casa Tineretului, va avea loc deschiderea Salonului International de Caricatura, organizat in colaborare cu Consiliul Judetean.
Nu au fost uitate nici manifestarile sportive, in cadrul Cupei Brailei fiind programate astazi competitiile de handbal fete - Sala Carantina, ora 16.30; handbal baieti - Sala Carantina, ora 17.30; fotbal - Sala Carantina, ora 18.00.
Miine, 6 decembrie, manifestarile vor debuta la ora 08.30, la Biserica "Sf. Nicolae", unde va avea loc slujba oficiata cu ocazia sarbatoririi patronului spiritual al municipiului de un sobor de preoti. Dupa slujba, Primaria si Protoeria Braila vor oferi 7.500 de sarmale enoriasilor prezenti. In paralel, 300 de pungi cu dulciuri vor fi impartite copiilor si persoanelor virstnice. In intervalul orar 10.00 - 12.00 reprezentanti ai Primariei vor oferi torturi batrinilor gazduiti in cele patru camine din Braila. La ora 11.00, laTeatrul "Maria Filotti", copiii aflati in plasament, dar nu numai ei, vor urmari spectacolul "Motanul Leopold". La ora 13.00, este programat dineul oferit de primarul municipiului, Aurel Simionescu, cu ocazia Zilei patronului spiritual al Brailei.
In ce priveste activitatile sportive, vor continua competitiile din cadrul Cupei Brailei, astfel: baschet - Sala Liceului "Nicolae Iorga", ora 10.00; volei fete - Sala Carantina, ora 16.30; volei baieti - Sala Carantina, ora 17.30. Actiunile se vor sfirsi cu un concert simfonic extraordinar, ce va incepe la ora 18.00, la Casa Tineretului.
Ultima zi a zilelor municipiului, 7 decembrie, va cuprinde competitiile sportive din Cupa Brailei: hadbal fete - Sala Carantina, ora 10.00; handbal baieti - Sala Carantina, ora 11.00; fotbal - Sala Carantina, ora 12.00; baschet - Sala Liceului "Nicolae Iorga", ora 11.30. La ora 13.00 va avea loc festivitatea de premiere a cistigatorilor "Cupei Brailei".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro