Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca doua numiri la Inspectoratul Scolar

In urma cu citeva zile, conducerea Inspectoratului Scolar a numit cu delegatie inca doi inspectori scolari pentru posturile vacante. Pentru matematica a fost numita prof. Mihaela Giurca, care este titulara pe un post de profesor de matematica de la Grupul Scolar "Brancusi", unde a indeplinit si functia de sef de catedra. Anul trecut a fost profesoara de matematica la Colegiul National "Nicolae Balcescu", iar in acest an urmeaza sa sustina examenul pentru obtinerea gradului didactic I. Postul de inspector de matematica a devenit vacant prin demisia prof. Octavian Horelu.
Celalalt post vacant, destinat minoritatilor, altele decit cea roma, a fost ocupat de prof. Maria Stefan, care a ocupat functia de director al Scolii nr. 21, inainte de care a mai detinut functia de inspector pentru limba rusa. Maria Stefan este profesoara de limba rusa si limba romana. Atributiile acestui post au fost indeplinite inainte de aceasta numire de prof. Alexandru Graur, care este inspectorul pentru minoritatea roma. Prin numirea prof. Maria Stefan in functia de inspector a ramas vacant postul de director al Scolii nr. 21, unde va fi numita cu delegatie profesoara de geografie Anisia Gheorghiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii