Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Imprumut fraudulos, demascat printr-un denunt anonim

Denuntata de un anonim pe data de 12 ianuarie 2007, Veronica Makine (fosta Zambiloiu), 32 de ani, din Braila, a fost trimisa in judecata, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune si uz de fals in dauna BRD - Groupe Societe Generale Agentia Danubius Braila. Odata cu ea, a fost deferit instantei de judecata Ionut Marius Radulescu, 27 de ani, actualmente administrator al SC "Gyngy Model Fresh" SRL, acuzat de complicitate la inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Radulescu a mai fost trimis in judecata in august anul trecut, intrucit a completat adeverinte false de salariu pentru alte 36 de persoane, care au solicitat obtinerea unor credite de la banca.
De data aceasta, patronul i-a eliberat o adeverinta de salariu falsificata numitei Veronica Makine (la acea data Zambiloiu). Potrivit dosarului penal instrumentat de Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, in ianuarie 2006, femeia a apelat la serviciile lui Ionut Radulescu, la acea data administrator la SC "Rymio Construct Serv" SRL, intrucit intentiona sa obtina un imprumut pentru nevoi personale de la BRD. Desi Veronica nu era angajata la "Rymio Construct", inculpatul a emis si semnat o adeverinta din care reiesea acest lucru si a aplicat stampila firmei, documentul astfel falsificat inducindu-i in eroare pe reprezentantii bancii. La scurt timp, inculpata a intrat in posesia sumei de 6.800 de lei, bani pe care i-a folosit in interes personal.
In prezent, BRD s-a constituit parte civila in procesul penal, pentru recuperarea prejudiciului (contravaloare credit si dobinzi restante).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii