Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Impotriva Stelei, in deplasare, trebuie sa joci fara greseala "

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Poli Timisoara trebuie sa joace "perfect" in meciul cu Steaua, programat, duminica, in deplasare, in etapa a XVIII-a a Diviziei A, pentru a putea obtine un rezultat pozitiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Cred ca ne vom intoarce cu ceva pozitiv sau cu o victorie la Timisoara numai in urma unui joc foarte bun, perfect, fiindca, impotriva Stelei, in deplasare, trebuie sa joci fara greseala, ca sa poti cistiga", a spus Hagi.
Tehnicianul formatiei timisorene a mentionat ca pentru Poli este foarte important sa continue in partida cu Steaua seria de jocuri bune din acest debut de retur. "Speram ca vom contribui la un spectacol, asa cum isi doresc spectatorii care vor veni la meci. Sper ca la acest spectacol protagonistii sa fim noi si sa aratam ca sintem intr-un moment bun", a subliniat Hagi.
Gheorghe Hagi considera ca Poli Timisoara poate fi avantajata in meciul cu Steaua de faptul ca nu va juca sub presiunea obligativitatii de a cistiga pentru a se mentine in fruntea clasamentului, asa cum se va intimpla cu formatia antrenata de Cosmin Olaroiu. "Din punctul meu de vedere, nu avem nici o presiune, mergem optimisti, cu increderea ca putem obtine un rezultat bun. Acest meci face parte din procesul nostru de constructie, ne va ajuta foarte mult pe viitor, din toate punctele de vedere, indiferent daca rezultatul va fi pozitiv, negativ", a comentat tehnicianul formatiei Poli Timisoara.
Hagi considera ca Steaua este o echipa matura, cu jucatori care evolueaza de multi ani impreuna si care in ultimii doi ani a obtinut si rezultatele asteptate, care impune respect tuturor adversarilor si care este greu de invins pe teren propriu. "De Steaua nu trebuie sa-ti fie frica. Trebuie sa respecti un adversar de calibrul Stelei, dar nu prea mult, ca atunci cazi in partea cealalta... Noi avem atuurile noastre, avem un lot foarte bun, alternative foarte multe, sintem pe un drum bun, dar inca avem multe de aratat. Ei au aratat, noi avem de aratat", a subliniat Gheorghe Hagi.
Antrenorul echipei timisorene nu crede ca faptul ca Steaua evolueaza pe Stadionul National si nu pe cel din Bulevardul Ghencea poate fi un avantaj pentru Poli in partida de duminica: "Steaua joaca acasa, insa noi avem posibilitati sa o depasim. Ca joaca pe alt stadion, ca lipseste nu stiu cine, sint speculatii. Pe teren vor decide inspiratia si forma jucatorilor. Sper sa fim mult mai inspirati ca ei, in plan colectiv, si fiecare, individual, sa-si depaseasca adversarul".
Hagi crede ca la meciul Steaua - Poli Timisoara va fi spectacol atit pe teren, cit si in tribune. Referitor la reactia pe care o asteapta din partea sustinatorilor Stelei, Gheorghe Hagi a declarat. "Eu ma duc sa particip la un spectacol, vreau sa iasa bine din toate punctele de vedere. Eu stiu ca mi-am respectat spectatorii intotdeauna, pe unde am fost. La Iasi acea primire mi-a facut, intr-adevar, placere si sper sa ramina acelasi cadru".
Meciul Steaua - Poli Timisoara se va disputa duminica, de la ora 20.30, si va fi arbitrat de o brigada condusa la centru de Ionica Serea, ajutat de asistentii Aurel Onita si Ioan Onicas. Arbitru de rezerva va fi Victor Berbecaru, in timp ce observatori au fost delegati Valentin Alexandru si Constantin Gheorghe.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii