Mergi la conţinutul principal

Iluminatul stradal, extins pe șapte străzi din municipiu

* consilierii municipali au aprobat completarea inventarului domeniului public al Municipiului Brăila cu dotările montate ca urmare a extinderii sistemului de iluminat public pe șapte străzi * instalațiile de iluminat se vor preda pe bază de proces-verbal de predare-primire, către operatorul Luxtem Lighting Company SA

 

Membrii CLM au bifat, recent, actualizarea inventarului domeniului public al Municipiului Brăila, cu instalațiile de iluminat ce au fost montate pe șapte străzi. Mai precis, aceștia au aprobat completarea Capitolului G, subcapitolului G11 - ”Rețea de iluminat public”, aflat în inventarul domeniului public al Municipiului Brăila, ca urmare a finalizării investiției ”Extindere sistem de iluminat public” pe Strada Măcin, bl. B1, Strada Livezilor, Aleea Fermei, Strada George Enescu, nr. 58, Calea Călărașilor nr. 329, Strada Hipodrom nr. 33 și Strada Magaziilor, conform cu procesul-verbal de recepție la terminarea lucrărilor. Aceste instalații de iluminat public se vor preda tot pe bază de proces-verbal de predare - primirie operatorului Luxten Lighting Company SA.

După cum reiese din documentația proiectului, valoarea totală a investiției este de 394.299,57 lei cu TVA. Iată în ce constau noile adăugiri: pe Str. Măcin, în zona parcului de joacă pentru copii, Cartier ANL Brăilița s-au montat doi stâlpi de 4 m, două aparate de iluminat cu led pietonal, 43 ml de cabluri și o priză de pământ cu un electrod. Pe Str. Livezilor (tronson cuprins între str. Oltului și Str. Magaziilor) s-au montat patru console și patru aparate iluminat cu led stradal. Pe Aleea Fermei s-au montat șase stâlpi de 8-10 m, șase console, șase aparate iluminat cu LED stradal, 219 ml de cablu, șase prize de pământ cu un electrod și o cutie separație. Pe Str. G. Enescu nr. 58, curtea interioară a blocurilor B24, B25 și B26, s-au montat patru stâlpi de 8-10 m, opt stâlpi de 4m, patru console, patru aparate de iluminat cu led stradal, opt aparate iluminat cu led pietonal, 390 ml cablu, opt prize de pământ cu un electrod și patru cutii de separație. Pe Calea Călărașilor, nr. 329, curtea interioară a blocului I1, s-au montat doi stâlpi de 4m, două aparate de iluminat led pietonal, 63 ml cablu, o priză de pământ cu un electrod și o cutie de separație. Pe Str. Hipodrom, nr. 33, curtea interioară a blocului I, au fost montați patru stâlpi de 4 m, patru aparate iluminat led pietonal, 125 ml de cablu și două prize de pământ cu un electrod. Pe Str. Magaziilor (tronson cuprins între Str. Oltului și Str. Lanului) s-au montat 13 stâlpi de 8-10 m, 14 console, 438 ml cablu, 13 prize de pământ cu un electrod și două cutii de separație.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro